Reacties deelnemers

Bericht

 1. Rianne motiveert jou op een manier die bij jou past. Dit kan door middel van relax momenten, individuele gesprekken, intensieve workouts of personal training.
  Na jarenlang niet goed in mijn vel te hebben gezeten, heb ik de balans nu eindelijk gevonden! De balans tussen gezond eten, genieten van het leven, sporten en nee durven zeggen. Door de juiste begeleiding op de momenten dat ik het nodig had, kon en kan ik nogsteeds alles uit mezelf halen.
  Ook heeft Rianne heel veel kennis over sporten, voeding en lichaam. Dit heeft mij ook enorm geholpen om mijn lichaam zo goed mogelijk te verzorgen.
  Het is zeker een aanrader als je op het punt staat op je leven(stijl) drastisch om te gooien maar een sterke motivatie en stok achter de deur nodig hebt!

 2. Ben nog altijd blij de lessen van Rianne ontdekt te hebben. Zo waardevol om te werken aan je eigen gezondheid, conditie, bewustwording, kracht, zelfvertrouwen… En het werkt echt om daarmee je eigen gestelde doelen te bereiken en vast te houden.

 3. Elke week weer ga ik met veel plezier naar de Bewust Sportief les van Rianne. Sporten was nooit zo mijn ding en ik hield het dan ook nooit lang vol om alleen te sporten in een sportschool.
  Bij Rianne was dit vanaf het eerste moment al anders. Persoonlijke begeleiding en aandacht in een groep vind ik erg belangrijk. Elke week verzint Rianne weer nieuwe oefeningen en je kan het voor jezelf zo zwaar maken als je wilt. Nu het weer wat beter wordt en het langer licht is sporten we in de buitenlucht. Lekker als je een hele dag binnen gezeten hebt voor je werk.
  Af en toe volg ik ook een les Mindful ontspannen en dat is heerlijk na het sporten. Even je gedachten op de achtergrond en relaxen.

  Bedankt Rianne!

 4. Ik heb een stilte wandeling met Rianne gedaan en vond het geweldig! Heerlijk om al je gedachtes even stil te zetten en te genieten van de natuur. Tempo was goed en de route was ook heel leuk, langs verschillende elementen van het duingebied. Nog een aantal tips gekregen die ik nog steeds toe pas in het dagelijks leven. Veel aan gehad dus! Echt een aanrader!

 5. Elke week even bewust de tijd nemen voor mezelf is erg prettig met het hebben van een hectische en veeleisende baan. Een fijne afwisseling tussen in en ontspannende momenten en teksten die elke week weer inspirerend zijn. Mede door deze les lukt het mij beter om dichter bij mijzelf te blijven en te kijken naar wat ik op dat moment nodig heb. Vaak ga ik met meer energie de deur uit dan dat ik binnen kwam. Daarnaast af en toe een relax ochtend, stiltewandeling of een mindfulnessdag maakt mij een blijer en tevredener mens! 🙂

 6. Rianne haalt het uiterste uit jezelf. Als ik wil opgeven, geeft zij op een positieve en krachtige wijze aan nog even door te gaan. Het is duidelijk dat je sport voor jezelf en niet voor haar en dat geeft mij de stimulans om door te gaan. De groep sport, zodra en zolang het weer het toelaat, buiten. Heerlijk om na een dagje werk te genieten van de buitenlucht. In een uur tijd heb je iets aan je conditie gedaan, spieroefeningen en grondoefeningen volbracht om daarna even te ontspannen. De basis van de les is gelijk, de oefeningen zijn telkens een verrassing. TOP!

 7. De groepen zijn klein waardoor er genoeg plek is voor persoonlijke begeleiding. Rianne stimuleert je om elke les een stapje meer te geven. Om alles uit jezelf te halen. Als je ergens last van hebt wordt er ter plekke een andere oefening bedacht zodat je je zwakke plek niet extra belast.
  Door Rianne vind ik sporten voor het eerst in mijn leuk en heb ik zin om heen te gaan.

 8. Bijna een jaar aan het sporten met veel plezier.
  Goede training en persoonlijke aandacht waar nodig. Ik ben weer in shape! Thanks

 9. Sporten is leuk, wisselend en uitdagend bij Rianne. Op een mooie locatie en lekker buiten als het kan. Zeker een aanrader!!

 10. Ik sport en relax elke week bij Mood & Mind. Vooral de sfeer spreekt me aan. Ontspannen, ‘niets moet alles mag’, kleinschalig en als het kan lekker in de buitenlucht! Ik merk echt dat het me goeddoet, mede dankzij Riannes motiverende inzet. Steeds vaker doe ik daarom ook mee aan de leuke en uitdagende evenementen die ze naast de wekelijkse lessen organiseert.
  Bedankt, Rianne, en ga zo door!

 11. Na een half jaar sporten bij Rianne voel ik me fitter en mijn houding is verbeterd.
  Een prachtige locatie en Rianne geeft erg prettig les met veel individuele aandacht.

 12. Heel fijn om wekelijks naar de Bewust Sportief Workout te gaan!
  Rianne is een goede en gezellige coach, zij houdt rekening met ieders mogelijkheden/wensen!
  Een heerlijke plek om te zijn; lekker landelijk en er zijn altijd wel diertjes te zien.
  Ik voel me fitter sinds ik elke week ga sporten bij Rianne.

 13. Om ‘verplicht’ te ontspannen breek ik vaak de week op woensdagochtend en ga dan bij Rianne naar haar relaxles. Een combinatie van yoga, meditatie en mindfulnes. Inspirerende teksten om jouw leven een positief setje te geven of iets waar je jezelf in kunt herkennen en waar je wat mee kunt. Op een mooie locatie in alle rust, niets moet, alles mag met de vrolijke, positieve invloed van Rianne. Even de tijd voor jezelf!

 14. Elke donderdagavond een inspirerende en altijd verrassende Body Workout!.
  En als het even kan starten we buiten met de warming-up.
  Daarna fanatiek aan de gang in een kleine groep met prima uitleg en een alternatief als je iets minder goed kunt.
  Ook niet onbelangrijk: de plek en het uitzicht en de altijd motiverende coach!

 15. Op een mooie zonnige dag de stiltewandeling met Rianne gelopen met een fijne groep mensen. Het tempo was goed en was zie je de natuur goed als je niet praat. Het was een hele mooie, afwisselende route van bos naar duin. De zandvlakte was indrukkend en dan vervolgens weer heidevlaktes. Ja, wat zijn Schoorlse duinen toch mooi.
  Ik was met mezelf en in mezelf en toch samen met een groep mensen. De stops onderweg met Rianne’s woorden en een meditatie maakten het compleet.
  Heel erg bedankt voor deze ervaring!

 16. Wauw wat een ervaring! deze Stilte Wandeling met Rianne <3 Mood & Mind.
  De stilte was/is heerlijk!Doet Goed!Ik voel het nog, terwijl we al 3 dagen verder zijn!
  De fantastische, mooie, adembenemende route heeft me verscheidene malen naar mijn eigen fantasie wereld genomen: heb gelopen in de woestijn van Afrika, heb gevlogen, voelde me zo vrij als een vogel, was 1 met de bomen, struiken, de zon en de wind.Alle zintuigen op scherp!

  Het tempo van onze gids, die voorop liep, was prima bij te houden.
  Weliswaar in groepsverband, toch genoeg ruimte om jezelf te zijn, met jezelf, in jezelf.

  Ben zeker weer van de partij!
  Hartstikke bedankt Rianne voor deze onvergeetelijke ervaring!
  Veel Liefs,
  Denise

 17. Op een heerlijke zonnige dag heb ik in stilte een prachtige wandeling mogen maken onder leiding van Rianne. Een wandeling waarbij je helemaal tot jezelf kan komen en helemaal relaxed en vol energie er weer tegen aan kan! Super bedankt Mood & Mind

 18. De lessen van Rianne hebben mij altijd veel goed gedaan. Ik ging er met mijn man Raymond op donderdagavond heen, voor ons was dat het einde van onze werkweek. Als wij naar de Mood & Mindles toeliepen of fietsten, waren we vaak heel moe en zat er stress in ons lijf, op de weg terug naar huis voelden wij ons een stuk fitter en meer ontspannen. De fijne combinatie van meditaties, oefeningen werkte heel ontspannend en de stukjes tekst die Rianne tussen alles door aan ons vertelde maakte mij er weer meer bewust van dat ik zelf veel invloed kan hebben op hoe ik mij voel zowel psychisch als lichamelijk. Voor ons heel jammer dat de lessen in de Rietschoot op donderdagavond gestopt zijn, het was heerlijk om onze werkweek op die manier af te sluiten. Aanstaande zondag ga ik voor het eerst mee met een stiltewandeling, dat zal vast ook heel fijn zijn! Dank je wel Rianne, voor al je fijne lessen, dikke knuffel van Janet

 19. De Mood&Mind lessen die Rianne geeft zijn voor mij heerlijk om de dag mee te vullen. Bewust bij mezelf zijn, alles voelen en ervaren. De combi van actief en relax vind ik fantastisch, net als de begeleiding van Rianne.

 20. De stilte wandelingen zijn voor stuk voor stuk een bijzondere ervaring. De omgeving is fantastisch, iedere keer weer verbaasd over hoe mooi de wereld kan zijn. De stilte kent voor mij drie fase. Eerste fase ben ik erg onrustig dit duurt een 20min, tweede fase ben ik erg bewust onbekwaam en zit ik mezelf een beetje in de weg dit duurt ongeveer 40 min de laatste fase is er één van IK BEN. Daar kan ik alles lekker loslaten en echt in het moment gaan zitten. Hoe vaker ik ga hoe sneller ik in die fase komt. De begeleiding van Rianne is fantastisch, de teksten die zij voordraagt passen altijd bij het moment in mijn beleving.
  Het is niet duur en zeker de moeite waard.

 21. De ontspanningslessen die Rianne geeft in de Rietschoot zijn door haar zelf samengestelde lessen en voor elk niveau te volgen. Rianne weet goed hoe het lichaam werkt en de lessen zijn een combinatie van ontspanningsoefeningen, streching, balans, ademhaling en bewustwording. Ook vertelt ze graag meer over de werking van de Yoga oefeningen en verhalen over zaken van alle dag. Vaak geeft ze ook handvaten aan om jezelf te verreiken of beter te concentreren. Voor mij een cadeautje op de donderdagavond!
  Beste Rianne ga zo door in 2016.

 22. De mood-mind lessen zijn echt een aanrader als je weer helemaal tot rust wilt komen. De variatie van ademhalings-en ontspanningsoefeningen met yoga is echt top! Het is voor iedereen goed te volgen en de les heeft genoeg uitdaging en variatie. Ik ga altijd met plezier heen en kom altijd heerlijk ontspannen weer thuis. Ik kijk weer uit naar donderdag.

 23. Ik heb meegelopen tijdens de stilte wandeling op 22 augustus. Het voor een langere periode vasthouden van de stilte in combinatie met de natuur vond ik prettig en een bijzondere ervaring. Ondanks dat ik 23 jaar ben, is dit voor iedereen aan te raden.

  Bedankt voor de mooie ervaring Rianne!

 24. Een prachtige stilte wandeling gemaakt in de Schoorsle Duinen! Door alle aspecten van het gebied: Loofbomen, Dennenbomen, Heide, Zand, Duinen,Roet gedeelte en de ook de Zee gezien!
  Lieve Rianne bedankt voor deze bijzondere en inspirerende ervaring en ook bedankt voor het mooie gesprek na de wandeling. Ik ben heel erg dankbaar voor deze ervaring en ontmoeting en heeft me veel gebracht!

 25. Vandaagdaag in de prachtige tuin van Sietse en Tineke Wiersma , ‘n workshop gevolgd van Rianne Berends, geweldig.
  Wat en rust straalt Rianne uit, zo’n jonge vrouw ! Het was heel bijzonder om er aan mee te doen.
  Natuurlijk waren het overwegend oudere mensen die meededen. Maar de jeugd kan ik dit zo aanraden. jullie hebben het allemaal zo druk.
  Verwen jezelf eens om ‘n stiltewandeling te maken of Mood & Mind les te volgen bij Rianne, ze heeft heel veel te bieden !

 26. Ik ben mee geweest met de eerste stilte wandeling. Voor de wandeling wist ik niet wat ik ervan moest verwachten en ging ik er positief in. Het leuke van de wandeling is dat je een mooie natuur ziet en niemand met elkaar praat waardoor je helemaal tot jezelf kan komen. Er waren fijne rust momenten met wat ontspanningsoefeningen, even je hoofd helemaal leeg maken en nergens bij na hoeven denken! Rianne laat iedereen in z’n waarde, en zorgt dat iedereen goed begeleid wordt waar dat nodig is.
  Een echte aanrader!

 27. In ons drukke en snelle leven had ik de behoefte aan innerlijke rust en tijd om iets voor jezelf te doen.
  Dat heb ik ervaren in de mooie wandelingen die we samen met Rianne en haar vader maken.
  Wat een super lieve mensen het gevoel dat je mag zijn wie je bent, echt top.
  Een aanrader voor iedereen die van de natuur wil genieten, en als doel heeft terug te komen met een relaxed gevoel.
  Snel loop ik weer mee, en dank voor de wandelingen tot nu toe.
  Dikke kus
  Lieve gr Nancy

 28. Ik heb Rianne leren kennen tijdens de Zumba en was al gauw onder de indruk van haar positieve energie. Al snel leerde ik haar beter kennen en doen we heel graag vele dansjes samen.
  Daarnaast mocht ik onlangs een stiltewandeling met Rianne doen. Dit was een hele bijzondere mooie ervaring. Ik dacht dat wordt nog wat voor mij om zowat 2 uur lang niks te zeggen. Maar het was juist heel fijn. In eerste instantie gingen er allerlei gedachten door mijn hoofd maar later kon ik gelukkig steeds meer genieten van de natuur waarin we liepen.”Stilte” is een mooi gegeven in deze drukke tijden waarin we leven dat er veel van je verwacht wordt. Goede wandeling om zo weer dichterbij jezelf te komen om je hierdoor minder te laten leven.
  Oordeel niet voordat je dit zelf ervaren hebt!
  Rianne bedankt voor jouw energie tijdens deze wandeling.

 29. Mood & mind kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik was al tijden op zoek naar een uurtje echte ontspanning. Dat heb ik gevonden bij Rianne. Rianne legt alles heel goed uit en er is totaal geen druk. Rianne haar lessen zijn heel goed opgebouwd en iedereen kan op zijn eigen manier meedoen. Na een uurtje ga ik als herboren naar huis. Rianne bedankt, je bent een kanjer en in september ben ik zeker weer van de partij. Een echte aanrader.

 30. Heerlijke ontspanning, elke donderdag avond weer als ik bij Rianne kom. Perfecte variatie van lessen! Fijne rustgevende stem die elke x weer de dingen zegt die ik op dat moment nodig heb. Een uurtje rust voor jezelf kan iedereen wel gebruiken.Rianne je bent een topper. Ik kijk er weer naar uit in september.! X

 31. Mood – mind heeft mij een eigen rust gegeven en die kan ik nu voor altijd gebruiken Door de oefeningen die je overal kan doen!!
  Mood en mind is echt een aanrader voor iedereen.

 32. De personal-training is erg fijn en “intiem”. Ik heb erg het gevoel alsof er een soort band opgebouwd wordt, het is totaal niet formeel en ook niet afstandelijk. Rianne heeft voor iedereen een persoonlijke aanpak en doet het niet volgens de boekjes, ook vindt ze het belangrijk dat je je op je gemak voelt maar wel alles eruit haalt wat erin zit.
  Zeker aan te raden als je wilt werken aan je lichaam, je conditie, eetgewoontes en psychische gezondheid!

 33. Wat heerlijk ontspannen was het gisteravond weer. Kwam met wat hoofdpijn en onrustig gevoel binnen. Aan het eind van de les was de hoofdpijn weg en ging ik heerlijk ontspannen naar huis.
  En dat was niet de eerste keer. Elke keer is het een feestje om de lessen bij jou te volgen, Rianne. Je bent heel rustig en hebt alle tijd voor iedereen. De sfeer is heel warm. Oefeningen zijn voor iedereen goed te doen. En de afwisseling met het mediteren vind ik echt fijn. Zeker als je er ook nog een tekst bij voorleest waar ik over nadenk of mezelf in herken.
  In September kom ik zeker weer.
  Dank je wel!
  Liefs x

 34. Donderdag 26 februari de les gevolgd.
  Het was weer een fijne les. De oefeningen die worden gegeven zijn goed voor je lichaam. Je hoofd raakt leeg, en door de meditatie leer je goed te ontspannen. Even weer alert zijn op je ademhaling, en wat het met je doet. Iets wat je dagelijks moet blijven doen. Ik heb weer een fijne avond gehad. Vooral ook de mooie muziek en de teksten die worden voorgelezen, is voor jong en oud zo herkenbaar. Het afsluiten als je te maken krijgt met moeilijke situaties. Kun je je eigen energie goed bewaken? Vaak weet je het wel, maar vergeet je het ook toe te passen.Voor mij weer een mooie reminder. Dank je wel Rianne. Donderdag ben ik er weer.

 35. Heel fijn is het om te merken dat de lesstof doorwerkt in de week erna!
  Heerlijk ontspannen en mooie stukjes tekst worden er voor gelezen!

 36. Het was weer een heerlijke les. Kan steeds meer ontspannen. Toppie. Nu lekker kop thee en lekker mn mandje in.
  Kan niet wachten tot volgende keer.

 37. Ik vind je les heel ontspannend. Na de les ben ik weer mezelf en kan ik er weer tegenaan. Als zwangere is de les ook goed te volgen en Rianne zorgt ervoor dat je je goed blijft voelen. Er wordt goed rekening met je gehouden en je wordt in je waarde gelaten. Hele fijne en energie gevende les!

 38. Ik vond het een hele eer om de eerste stiltewandeling mee te mogen lopen. Een, voor mij, hele nieuwe ervaring. Het is namelijk nooit stil in mijn hoofd, altijd hoor ik muziek, melodieën.
  Of er is een gedachte, dingen die je nog wil doen die dag. Nu was het stil….en de hele groep is ook stil. Mooi weer, gecarameliseerde paddestoelen, Hooglandervlaaien en dit alles zonder muziek.Een hele bijzondere ervaring en voor mij zeker niet de laatste!

 39. Lieve Rianne,
  De stiltewandeling gisteren is voor ons allebei een bijzondere ervaring geweest. De opdracht niet te spreken heeft in onze beleving alle zintuigen op scherp gezet. Je ruikt de bossen, de bomen, de zilte lucht van de zee, je hoort de wind ruisen over het zand en door de duinen en dennen, je ziet (in dit jaargetijde althans) de prachtig vlammende kleuren van de herfst en langs de paden schitterende paddenstoelen. Gedachten? Hadden we niet. We dachten nergens aan, de hoofden leeg. Puur geconcentreerd op ons innerlijk en de omgeving.
  Een echte aanrader!!

 40. Wat een geweldige ervaring! Vandaag meegelopen met de stiltewandeling. Prachtige natuur, heerlijk weer. Vooral tijd om te genieten van alles om je heen, de bomen, de duinen, het water. Je voelt de wind, je hoort de vogels. Mooie paddestoelen. Maar vooral de stilte!!!!!!!! Heerlijk.
  Volgende keer ga ik weer mee.

 41. De eerste wandeling was heel fijn. Was mezelf weer even kwijt. Maar al gauw vond ik de weg naar binnen weer terug door de stilte wandeling, de mooie natuur en de fijne energie. Hoefde niet op de weg te letten met dank aan de gids en de fijne stem van Rianne.

  Aanrader!!!!