Extra activiteiten

Woensdag 16 januari 19.30-21.30 uur Mood (&Mind) board maken

Na de bijzondere avond in november wist ik: meteen in januari organiseer ik weer een mood&mind board avond en dit keer in het teken van het nieuwe jaar!
Een bewuste positieve start van 2019. Waarin je nieuwe intenties concreet en tastbaar mag maken en je creatief vanuit je gevoel werkt.
Verbinding met je leven. Je wensen of intenties creatief ontvouwen, heeft iets magisch. Op die manier creëer je de dingen die je verlangt. Plaatjes die je intuïtief hebt opgeplakt, komen tot leven in de praktijk. Deze vorm van creatief bezig zijn, verankert je in je leven en geeft een gevoel van betekenis.

Lift mee op de energie van deze tijd van het jaar en doe mee met de nieuwjaarsbezinning. Waar het om gaat, is de tijd nemen voor jezelf, een pas op de plaats maken en naar binnen keren om je verlangens en intenties te voelen. Het helpt om ze op te schrijven, want zo open je jezelf voor nieuwe mogelijkheden. En als je er ook nog een collage van maakt, geef je je leven bewust vorm. Probeer het uit en kijk wat zich het komende jaar in jouw leven ontvouwt!

Wat kun je verwachten?
Ontspanningsoefeningen, een eigen gemaakt moodboard dat je thuis een mooi plekje kunt geven en waardoor je iedere dag herinnerd wordt aan je intenties van het nieuwe jaar. Een persoonlijke, uitgebreid geschreven, boodschap aan de hand van engelenkaarten en vooral een fijne sfeer.

De kosten zijn €30,- per persoon, inclusief alle materiaal, koffie thee, wat lekkers en de geschreven persoonlijke boodschap.
De locatie is in een prachtig pand aan de Oudegracht in Alkmaar

Opgeven kan via info@mood-mind.n