Over Mij

Mijn naam is Rianne Berends (1989) Samenwonend in Alkmaar en moeder van Novi ’18 en in verwachting (Jan.’20)  Al erg jong hoorde ik van mijn moeder en van mensen om mij heen, dat ik een ‘’oude ziel’’ heb en een ‘’nieuwe tijdskind’’ ben. Ik wist zelf niet goed wat dat precies betekende of inhield. Toch ben ik me hier later meer in gaan verdiepen herkende ik me erg in de kenmerken van hooggevoelig. Wat ik merkte, is dat er niet veel over gesproken wordt en er in de maatschappij niet veel bekend over is. Daar wil ik graag verandering in brengen!

Ik merkte op den duur dat ik niet mijn hart volgde en voor mijzelf koos, maar gaf daar naar mezelf toe weinig gehoor aan. Tot mijn lichaam ingreep en er een hele grote spiegel werd voorgehouden waardoor ik er eigenlijk niet meer omheen kon. Ik heb bepaalde knopen doorgehakt en keuzes gemaakt waardoor er veel in positieve zin is veranderd. Er is o.a. op mijn pad gekomen dat ik een periode een gehandicapt jongetje met epilepsie heb mogen verzorgen en begeleiden. Een hele mooie en dankbare taak.
Daarnaast heb ik de keuze gemaakt om in oktober ’14 Mood&Mind te gaan starten.

Door mijn eigen ervaringen met hooggevoeligheid, stilte, bewegen, stress, de zoektocht naar mijzelf, onzekerheid, faalangst en ga zo maar door ben ik er achter gekomen wat ik echt wil. En dat is anderen inspireren en coachen bij Mood & Mind.

Ieder mens heeft zijn eigen pad te gaan maar soms is het prettig als er iemand een tijdje met je meeloopt.

15621776_1814244528787319_830146700425746427_n