Over logo Mood&Mind

Uitleg logo
De logo’s in de naam Mood&Mind hebben een betekenis, die ik graag met jullie wil delen:

logo_final_web_png24

Zon
Ze is er altijd, ook als ze even niet te zien is en de hele wereld draait letterlijk om haar.. De zon onze grote gouden bron van energie.

De zon staat voor je wezen, je centrale verlangen, het gebied en de wijze van je persoonlijkheidsontplooiing.
De zon symboliseert je weg en je doel, datgene waar het voor jou in wezen om gaat.
De zon staat voor levenskracht, zelfontplooiing, moed, bewustzijn, wil, optimisme, sprankelende vitaliteit.

Voor mij persoonlijk is de zon een positief onderdeel in mijn leven. Ik ben blij en vrolijk als de zon schijnt, alles lijkt er dan mooier en leuker uit te zien! De warmte en ontspanning die het me geeft doet me erg goed en de zon kan me ook echt even ‘opladen’. Ik kan er intens van genieten.
0524d0e92018ed564551a7f1458b6b43

Dolfijn
Dolfijnen staan bekend als hooggevoelige, intelligente en sociale dieren.
Ze zijn sterk in communicatie, zowel telepathisch met stemgeluiden als via lichaamstaal.

De dolfijn is bijzonder zachtmoedig van karakter en daarnaast ook nog eens erg intelligent. Hierdoor worden dolfijnen ook met regelmaat gebruikt voor entertainment, maar ook bij helende processen. Ze stralen niet alleen veel vreugde, vrijheid en liefde uit, maar met hun zogeheten sonar kunnen ze energetische blokkades bij de mens opsporen en trillingen uitzenden die een helende werking hebben. Ze stimuleren en herstellen het natuurlijke evenwicht van de mens en brengen je zodoende in balans. Daarnaast is zwemmen met dolfijnen natuurlijk een prachtige ervaring die je enorm veel energie en een intens gevoel van vrijheid bezorgt.

Ik reageer persoonlijk altijd erg emotioneel op dolfijnen. Al van jongs af aan raakte het mij diep als ik dolfijnen zag in het Dolfinarium en Loro Parque op Tenerife. Toen ik een aantal jaren geleden alleen op reis naar Curacao ging, kwam er een droom uit: met dolfijnen zwemmen. Dat was zo’n fantastische ervaring, niet te beschrijven! Aantal jaren later ging ik terug naar Curacao en kreeg ik een ervaring waar ik bijna nog dagelijks aan terug denk. Ik mocht twee dagen mee lopen tijdens een dolfijntherapie. Het was niet te bevatten, zo speciaal en bijzonder! Daarna heb ik nog een keer mogen zwemmen met de dolfijnen. Een wens voor mij is om met wilde dolfijnen op bijvoorbeeld Hawaï of Egypte te mogen zwemmen. Daar waar de dolfijnen echt thuis horen in de vrije natuur.